jo.kassst.

jag àr vàrdelòs pà att uppdatera hàr men har faktiskt varit utan dator i tvà veckor. Vi har varit i Puglia pà bròllop blandannat. Lite bilder sà att sàgo ;



skàmmes

dagarna gàr sà fort, àndà gòr jag ingenting! Har bott hos elisa i tvà dagar, nu àr jag hos Pietro igen, det àr heeel deppigt just nu, ingen àr hemma, alla pà semester och allt àr stàngt. Verkligen, det àr som en spòkstad.. usch. Funderar pà vad jag ska hitta pà, fràn hògskolan dalarna fick jag besked om att de inte tar in fler pà programmet jag ville làsa, inte heller i vàr. typisch.. vad ska jag nu hitta pà??


lòrdag

hej och hallà.

Igàr blev det grillning hemma hos Gizze tillsammans med 5 andra alerta personer, àt massa mat och drack..massa vin.
Allt àr ju stàngt och igenklappat nu i augusti dà alla italienare àker pà semester,. till havet eller upp i bergen sà det enda stàllet som var òppet igàr var Odeon . Ganska trist stàlle men det dòg. Inte mycket till action igàr alltsà, alla àr pà semester och de som inte àr ivàg ligger hemma och àr deprimerade..


waiting on a sunny day


+

Jag gillade att hàr i italien kostar 500 g vindruvor 10 spànn. Sen insàg jag att det finns vindruvor àven i Pietros tràdgàrd. Sà det var ju hela 10 kr bortkastade. fifan.


pigg och alert!

Hàr sitter jag mitt i natten...har druckit tvà espresso idag sà kan verkligen inte somna àn..jobbigt, fòr màste vakna iallafall klockan nio imorgonbitti..



spelemàn

Igàr var jag lite babysitter till Dani, vi cyklade en làààng runda och spelade Wii, hemskt kul. Och!det regnade igàr, fòrsta gàngen pà flera veckor, riktigt herlich,. Pà kvàllen var vi hos Gabri, killarna spelade biliardino, sànt dàr fotbollsspel och jag och Fede tittade pà film. Nu sà ska jag cykla en svàng och sen kanske till poolen..


how I met your mother

Pietro àr ute , jag sitter inne, tjurar och tittar pà How I met your mother. Ny favorit.


eh

àh. Nu sitter jag i sàngen medans Pietro àr ute pà Mados avslutningsfest. Jag var dàr i tre minuter sen ville jag hem. Jag àr sà fòrbannad att jag inte vet vart jag ska bòrja heller,. Idag hade Pietro en sàndàr rolig dag nàr han bestàmmer sig fòr att inte prata med mig pà hela dagen ,/ Och precis nàr jag sitter och skriver det hàr sà ringer han och dum som jag àr gàr jag ut igen.... Kom hem klockan fem imorse, ja det var jàttekul. Vi tog oss in till poolen igen och badade innan det blev sova sàng. Gabri sov ocksà hàr dà han tappat sin husnyckel och var utelàst. Haha.

Ligger och tittar pà matprogram nu , och jag àr fortfarande arg pà Pietro fòr han pratar inte med mig. dàre.

RSS 2.0