oi

Sitter på jobbet och skriver, lite segt att komma igång med det här bloggandet igen nu när jag är hemma i byn. Händer inte så mycket överraskande som jag skulle kunna skriva om. Det är mest jobb ,familj och alerta vänner som gäller just nu.
Pietro är det slut med,för tillfället iallfall. Funkar inte när jag är här i Sverige och han i Italien, men till nyår åker jag nog ner igen,hämtar mina grejer och sen får vi se hur det går.

Idag har det varit riktigt segt på jobbet..inte alls mycket att göra, inte äns en liten lastbil har varit förbi med grejer..då är det bra långsamt...

Sjuk..

yes, får hoppas att det inte är svininflun jag gått och fått... Iallafall, jag är helt kass på att uppdatera här och det prioriteras väl inte så mycket heller,. ska försöka skärpa mig!
 
Pietro ringer från Italien och vill att jag ska komma dit,men jag vill inte åka dit och inte göra någonting, och vara beroende utav honom. Såå.. funderar på att åka till Maria i Köpenhamn. Hade inte det varit festligt så säg? Grejen är dock att fixa jobb och kanske bostad..vet inte om/hur jag kan bo hos Maria riktigt..Och så pratar dom  så jäkla värdelöst där nere.


Italian Job är nu Swedish Job.


RSS 2.0