Libera

Hali Hallå.,

Hann inte med att skriva igår.. jaja, får uppdatera er nu istället då. Igår så åkte jag till Villa Borghese och mötte upp April och Stacey för en promenad. Stövlade runt lite och sen satte vi oss i solen och stekte. Tror jag hann bli lite..röd faktiskt. Sen käkade vi lunch och tog en sväng på H&M där April köpte sin födelsedagsklänning tills på fredag!

Jag fick sms utav Alessandra att jag var ledig hela dagen och hon hämtade Marta själv på skolan. Åkte hem och bytte om och sen ut igen för att möta upp Eirin vid Barberini. Vi gick och tog en glass och satte oss på trapporna vid Pantheon.

Sen spenderade vi resten av kvällen på en kompis till Eirin, Romeo´s restaurang där vi satt ute vid borden och knaprade chips. Sicilianska tjejen,Samantha kom förbi framåt tio och sen följde de med mig till bussen och jag for hem!

Idag så är det meningen att jag ska hämta Marta klockan fyra, om hon inte vill bli hämtad tidigare,för de var till doktorn imorse och hon fick en massa ögondropp och grejer så hon kanske inte ser så bra..haha..stackars.



Piazza del popolo igår.,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0